Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Naklon kapetanu vatrenih

VIDEO FIFA nahvalila Modrića: "Nema tih riječi kojima ga možemo opisati"

Luka Modrić protiv Maroka će odigrati svoju posljednju utakmicu za Hrvatsku na svjetskim prvenstvima.

Messi i Modrić (Foto: Afp)

Nogometna reprezentacija Hrvatske protiv Maroka će igrati za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu. Dalić je najavio kako bi priliku mogli dobiti igrači koji dosad nisu igrali, no vrlo vjerojatno trebali bismo vidjeti kapetana Luku Modrića na terenu.

Veznjaku Real Madrida i Vatrenih ovo će biti vjerojatno posljednja utakmica na mundijalima i njegov prvi napad na brončanu medalju. Iako je kapetan želio zaključiti karijeru na svjetskim prvenstvima zlatom, Argentina je bila bolja u polufinalu. No on sad ima priliku dodatno popuniti svoju trofejnu riznicu u kojoj trenutačno visi srebro iz Rusije.

Robert Prosinečki Okršaji za broncu na svjetskim prvenstvima: Hrvatska može ući u ekskluzivno društvo dobije li Maroko divider

Na tom je turniru Luka, vjerujemo da znate mnogi, bio najbolji igrač turnira, a službeni profil svjetskog prvenstva objavio je kompilirani video njegovih nastupa iz 2018. godine.

"Nema tih riječi kojima se može opisati Luka Modrić sa SP-a 2018. godine", napisali su uz video koji je dosad skupio više od stotinu tisuća pregleda.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider