Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
nezgoda na skijanju

Livaković pred transferom života? "Špijun'' ga je gledao uživo, uključio se hitan alarm

Manuel Neuer je imao nezgodu na skijanju, zadobio je prijelom potkoljenice i za njega je sezona završena.

Dominik Livaković (Foto: Afp)

Cijeli svijet danas zna tko je Dominik Livaković. Čudesni hrvatski golman prvo je uništio Japan u penalima, da bi slomio jake Brazilce za polufinale Svjetskog prvenstva.

Livaković je preko noći postao hit igrač, mnogi velikani su počeli razmišljati, nakon Katra mu je idealno vrijeme za napraviti transfer karijere.

No, Livaković sigurno nije mogao ni sanjati da bi uskoro mogao postati prvi golman Bayerna. Ne, ova rečenica uopće ne zvuči nerealno.

Kahn odlučuje, Salihamidžić zove Dinamo

Naime, Manuel Neuer je imao nezgodu na skijanju, zadobio je prijelom potkoljenice i za njega je sezona završena.

gol expired Procurila snimka: Je li Neymar naslutio Petkovića? Vikao je, nitko ga nije doživio divider

Bayern je odmah reagirao i na utakmicu Hrvatske i Brazila poslao legendarnog Olivera Kahna koji se uživo htio uvjeriti u Livakovićeve sposobnosti, a sjajni Zadranin ga je oduševio, skupio je ludih 11 obrana i pokazao da bez problema može u Bayern.

Sve ovo piše i ugledni njemački Bild. Navodi se da nije slučajno Kahn došao na utakmicu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu. O ovom transferu odlučuje Kahn, a na Hasanu Salihamidžiću je samo da pošalje milijunsku ponudu na Maksimir. Bayern hitno mora naći prvog vratara, nastavak sezone uskoro počinje.

Marko Livaja Marko Livaja se javio na Instagramu nakon plasmana u polufinale: ''Ljudiiiii...'' divider

Livaković će gotovo sigurno biti proglašen kao najbolji golman Svjetskog prvenstva, već je dobio dvije nagrada za igrača utakmice, ipak je bio stvarno ključan u prolazu Hrvatske među četiri.

Oršić najavio odlazak Livakovića

Prema Transfermarktu vrijedi 8,5 milijuna eura, a to se vjerojatno nakon Katra neće ni gledati, koliko Dinamo kaže, toliko će neki velikan poslati.

Mislav Oršić je otkrio da Dominik Livaković odlazi nakon Katra.

"Ja ću sigurno ostati i dalje u Dinamu, a Livakovića ćemo prodati. Ako ga sad ne prodamo nećemo nikad", rekao je igrač Dinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider