Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
lijepe scene

Livaković izazvao spektakl u Zadru: Modrić nije mogao doći, pa su Zadrani okupirali Livija

Zadar je dočekao svoje heroje nakon bronce u Katru.

Nakon velikog dočeka hrvatskih nogometaša tijekom nedjelje u Zagrebu, dan kasnije organizirani su i dočeci u Splitu, Varaždinu i Zadru za neke od nositelja brončane medalje na svjetskom nogometnom prvenstvu.

U Zadru su navijači dočekali sjajnog vratara Dominika Livakovića i Martina Erlića. Najpoznatiji Zadranin, hrvatski kapetan Luka Modrić, spriječen je pa nije mogao doći u svoj grad, no Luka je poslao svima videoporuku.

gol expired VIDEO Split poludio za Vatrenima! Perišić poručio da se vraća u Hajduk: "Obećao sam i dolazim" divider

''Pozdrav, Zadre, žao mi je što ne mogu biti danas tu, ali zato će biti moji suigrači i moja obitelj. Želim vam da se lijepo provedete, hvala vam na velikoj podršci i tijekom turnira i uvijek. Priredite, kao što ne sumnjam, lijep doček Dominiku i Martinu jer su oni to zaslužili, a mi se vidimo nekom drugom prilikom u našem Zadru. Veliki pozdrav svima i Zadar je najbolji'', rekao je Modrić i oduševio tisuće Zadrana.

Livaković napravio ludnicu

gol expired Tisuće Varaždinaca dočekale Dalića: "Nitko mi ne može zabraniti da kažem 'hvala braniteljima', bez njih ne bi bilo ni nas" divider

Hrvatski golman izazvao je pravu ludnicu među okupljenima. Po dolasku u centar grada jedva se probio među masom do pozornice. Svi su htjeli selfie s najboljim golmanom Svjetskog prvenstva ili ga barem na trenutak dotaknuti.

Uz pomoć osiguranja Livaković je uspio doći do pozornice pa se slavlje nastavilo uz domoljubne pjesme.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider