Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
iznenadio novinare

Istaknuti djelatnik FIFA-e priznao da je gej pred novinarima usred Katra

Bryan Swanson je pred brojnim novinarima priznao da je homoseksualac.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik FIFA-e, Gianni Infantino, jučer je iznenadio svijet svojim obraćanjem. Glavni čovjek svjetskog nogometa oglasio se pred stotinama novinara.

Infantino je stao u obranu homoseksualaca, Arapa, migranata i Kataraca te  poručio Europi:

"Za ono što smo mi Europljani učinili u proteklih 3000 godina, trebali bismo se ispričavati sljedećih 3000 godina prije nego što drugima počnemo držati moralne lekcije. Te moralne lekcije samo su licemjerje", rekao je.

gol expired Predsjednik FIFA-e: "Ja sam gej, migrant i Arapin, a Europljani se trebaju ispričavati sljedećih 3000 godina" divider

No nakon toga stiglo je i jedno iznenađenje za okupljene. Bryan Swanson, šef za medije u FIFA-i javno je odlučio priznati da je gej.

"Vidio sam puno kritika na račun Giannija Infantina otkako sam se pridružio FIFA-i, posebno od LGBTQ+ zajednice. Sjedim ovdje u privilegiranom položaju, na globalnoj sceni, kao homoseksualac, ovdje u Katru'', rekao je Swanson pa dodao:

"Dobili smo uvjeravanja da su svi dobrodošli i vjerujem da će svi biti dobrodošli na ovo Svjetsko prvenstvo. Samo zato što Gianni Infantino nije homoseksualac ne znači da mu nije stalo. Brine ga'', rekao je bivši novinar Sky Sportsa koji danas radi za FIFA-u..

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider