Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
''ZNALI SMO SVOJU KVALITETU''

Bruno Petković: "Ovo je nadogradnja na samopouzdanje koje nikad nismo izgubili"

Bruno Petković opisao je svoje viđenje utakmice protiv Kanade.

Bruno Petković protiv Kanade (Foto: Afp)

Trideset minuta plus sudačku nadoknadu drugog dijela dobio je Bruno Petković u pobjedi Hrvatske protiv Kanade na Svjetskom prvenstvu u Katru, a svoj posao i zadaće odradio je sjajno. 

Hrvatska nogometna reprezentacija Hrvatska u sjajnoj situaciji pred posljednje kolo: Ovisimo sami o sebi, ovo su kalkulacije! divider

Pred kamerama je nakon susreta bio zadovoljan postignutim te itekako svjestan koliko je teško bilo nakon pogotka primljenog već u samom otvaranju susreta.

Nismo se obazirali na Kanadu i primljeni gol

"Kanađani su nezgodna ekipa, posebno nakon što smo praktički u prvoj minuti primili gol. Nismo se previše obazirali na njih, znali smo svoju kvalitetu, bili svjesni nje i znali da ćemo na kraju to pokazati te pobijediti", rekao je Petković nakon utakmice, a opisao je i kakve su emocije nakon utakmice:

"Sigurno je teško i sigurno da se sad osjeti olakšanje, ali nikad nismo sumnjali u sebi, znali smo svoje kvalitete. Puno toga smo postigli u posljednje vrijeme i to je nadogradnja na samopouzdanje koje nikad nije nestalo."

Koliko može Hrvatska na SP-u?

Ukupno glasova:

Sad slijedi utakmica Hrvatska - Belgija, utakmica za koju smo se nadali da bi mogla biti izravna borba za prvo mjesto, ali zapravo je realna situacija u kojoj će jedna od te dvije reprezentacije nakon utakmice putovati kući

"Belgija je utakmica koja sve odlučuje. Sigurno jako teška jer i oni se moraju izvlačiti nakon poraza koji su doživjeli od Maroka. Nastavljamo kao dosad, gledamo samo sebe, moramo izvući maksimum iz sebe, kao i svaku utakmicu", najavio je.

gol expired Livaja pogodak posvetio tragično preminulom ocu: "Bilo je dosta teško" divider

Na kraju nije moglo proći bez spomena termina. Hrvatska već uobičajeno igra bolje u kasnijem terminu i to je još jednom potvrđeno.

"Sparno je ovdje, sigurno da je malo lakše igrati kasnije", samo je uz osmijeh zaključio napadač Dinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider