Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Salve uvreda

Brazilski mediji razapeli Titea: ''K***in sine, nisi dao Neymaru pucati 11-erac, najveća si prevara u povijesti''

Brazilski mediji tuguju nakon šokantnog poraza od Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

Neymar (Foto: Afp)

Hrvatska je šokirala Brazil u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Katru. Vatreni su herojski odigrali cijeli susret i na kraju uspjeli proći u polufinale nakon drame u raspucavanju 11-eraca.

gol expired Proslavljeni hrvatski sportaš samo jednom rečenicom savršeno opisao tko smo to mi Hrvati! divider

Vatreni su odlično otvorili susret i potpuno uspjeli nametnuti svoj tempo. Imali smo nekoliko prilika u prvom poluvremenu, ali nismo uspjeli postići pogodak.

Brazilci su se vratili u drugom dijelu igre, zagospodarili su terenom, ali naša obrana izdržala je svih 90 minuta. Utakmica je otišla u produžetke, a Neymar nas je šokirao krajem prvog produžetka.

gol expired Dalić odveo Hrvatsku u novo polufinale: "Kada treba, kada je najvažnije, Hrvat uvijek uspije. Idemo do kraja!" divider

Dinamova veza u napadu vratila nas je u život u 117. minuti i imali smo jak vjetar u leđa nakon pogotka.

Livaković se još jednom iskazao u lutriji 11-eraca, a Brazilci još jednom odlaze kući nakon što su predstavljani kao najveći favorit prvenstva.

Brazilski mediji potpuno su poludjeli nakon utakmice, a glavnog krivca vide u izborniku Titeu, ljute se što Neymar nije uopće pucao jedanaesterac.

Katarci na tribinama VIDEO Bijesna reakcija Kataraca: Razočarani napuštali stadion nakon pobjede Hrvatske protiv Brazila divider

''Gotovo je! Ovo je Titeova pogreška. Potpuna sramota. K***in sin nije dao Neymaru da izvodi jedanaesterac. Najboljem izvođaču jedanaesteraca na svijetu nisi dao da puca… Magarče'', rekao je bivši brazilski nogometaš Neto pa nastavio:

''Ti si idiot. Sramota od trenera. Najgori trener u povijesti brazilske nogometne reprezentacije'', sasuo je Neto salvu uvreda na račun sada već bivšeg izbornika.

Luka Modrić tješi Brazilce FOTO Modriću, naklon do poda! Brazilci popadali od tuge, a onda im je prišao Luka divider

Mnogi mu zamjeraju stavljanje Edera Militaa na poziciju desnog beka od prve minute u današnjoj utakmici.

Neymar VIDEO Neymar je jecao u suzama, a onda mu je prišao sin Ivana Perišića divider

''Moramo kriviti Titea za ovu blamažu. Kao prvo, pozvao je bekove kojima ne vjeruje, poput Danija Alvesa. Danas je pak napravio još luđu stvar, desnog beka Danila stavio je lijevo, a za šećer na kraju uveo Militaa na poziciju koju uopće ne igra'', piše Uol sport.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider