Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
On im je trebao

Brazilski mediji hvale Hrvatsku i oduševljeni su jer im se vraća jako bitan igrač

Napravili smo đir po brazilskim medijima uoči utakmice s Hrvatskom.

Reprezentacija Brazila (Foto: Afp)

Brazilski mediji oduševljeni su izdanjima svoje reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. Kako i ne bi bili kad je, prema dosad prikazanom, Selecao prvi favorit za osvajanje naslova prvaka svijeta.

"Razbili smo Južnu Koreju i odmjerit ćemo snage s Hrvatskom. Show je počeo vrlo rano, a utakmicu smo zatvorili u prvih 45 minuta i Titeovi igrači mogli su maknuti papučicu s gasa", piše Jornal do Brasil.

Uoči utakmice Hrvatska - Brazil izražavaju zadovoljstvo činjenicom da bi se njihov prvi lijevi bek Alex Sandro trebao vratiti.

"Radio je odvojeno od momčadi nakon pobjede nad Južnom Korejom, ali vremena za gubljenje nema i trebao bi biti spreman za utakmicu protiv Luke Modrića i društva", objavila je O Dia.

Sandro je izuzetno bitan za koncepciju brazilskog izbornika Titea jer je pričuvni lijevi bek Alex Telles ozlijeđen od ranije, pa je tu poziciju protiv Južne Koreje pokrivao Danilo, koji je po vokaciji desni bek.

"Hrvatska nije samo Modrić"

Portal UOL, uz žaljenje zbog teške ozljede Gabriela Jesusa, u prvi plan ističe dvije izjave iz tabora naše reprezentacije. Jedna je ona izbornika Zlatka Dalića, koji je rekao da je Brazil najbolji na ovom Mundijalu, a druga je teza Nikole Vlašića, koji je kazao da bi Brazilci i s rezervnom postavom mogli osvojiti Svjetsko prvenstvo.

U velikom predstavljanju Hrvatske O Correia Brazilense biranim riječima govori o našoj reprezentaciji.

"Potencijal Hrvatske ide malo dalje od Modrića. Postoje alternative poput Kovačića i Perišića, i naš Lucas Paqueta morat će udvostručiti pozornost u praćenju njihovih kreatora. Hrvatska se ne može pohvaliti napadačem poput Mandžukića, ali to ne znači da Marquinhos i Thiago Silva mogu ići previše naprijed", pišu Brazilci.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider