Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Šteta!

Zrinka Ljutić nakon lošije druge vožnje zauzela 16. mjesto u veleslalomu

Hrvatska skijašica Zrinka Ljutić nije uspjela ući u borbu za postolje u Saalbachu.

Zrinka Ljutić (Foto: Afp)

Talijanka Federica Brignone pobjednica je zadnjeg veleslaloma kojeg su skijašice u nedjelju vozile na završnici Svjetskog kupa u Saalbachu, a Švicarka Lara Gut-Behrami je osvojila Kristalni globus u disciplini i osigurala osvajanje Velikog Kristanog globusa.

Hrvatska skijašica Zrinka Ljutić zauzela je, nakon nešto lošije druge vožnje, 16. mjesto s vremenom 2:24.12 i zaostatkom od 4.07 sekundi za pobjednicom koja je imala najbolje vrijeme druge vožnje 2:20.05.

Drugoplasirana Novozelanđanka Alice Robinson je imala 1.36 sekundi sporije vrijeme za Brignone, a Norvežanka Thea Louise Stjernesund 1,67 sekundi.

Švicarka Gut-Behrami je zauzela 11. poziciju s vremenom 2:23.27 što joj je bilo dovoljno da osigura ukupnu pobjedu u veleslalomu, ali i u ukupnom poretku jer skijašice sljedeći vikend na završnici voze samo dvije utrke. Ona i poretku skijašica u veleslalomu ima 771 bod, a drugoplasirana Brignone 750. Treća je Šveđanka Sara Hector sa 583 boda. Ljutić je deseta sa 239 bodova.

Gut Behrami je drugi put u karijeri osvojila Veliki kristalni globus. U ukupnom poretku dvije utrke prije kraja sezone ima 1.680 bodova, 208 više od Brignone koja je na drugom mjestu (1.477). Treća je Amerikanka Mikaela Shiffrin sa 1.409 bodova. Ljutić je u ukupnom poretku 13. sa 560 bodova.

Samuel Kolega Samuel Kolega zauzeo 15. mjesto nakon prve vožnje slaloma divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider