Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Mediteranske igre

Zlato za Brnića u boćanju, rukometašice i odbojkašice bez finala

Boćar Leo Brnić osvojio je zlatnu medalju devetog dana natjecanja na Mediteranskim igrama (MI) u turskom Mersinu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Leo Brnić je u finalu brzinskog izbijanja pobijedio Maura Roggera. Pogodio je 47 od 50 boća, a Talijan 46 od 51. Iva Vlahek je u brzinskom izbijanju osvojila četvrto mjesto. U borbi za broncu izgubila je od Virginije Venturini. Iva je imala 29 pogodaka, a Talijanka 30.

Zvonimir Hölbling i Zvonimir Đurinjak na badmintonskom su turniru u igri parova izborili finale. Pobijedili su slovenski dvojac Utreša/Horvat s 2-0. U finalu ih očekuju Turci Emre Arslan i Huseyin Oruc. U četvrtfinalu u pojedinačnoj konkurenciji Đurkinjak je izgubio s 2-0 od Francuza Ying Pinga.

Karatašica Ivana Bebek u borbi za broncu u kategoriji do 61 kg izgubila je od Talijanke Laure Pasque s 3-2. Jelena Kovačević je u 1. kolu u kategoriji do 55 kg pobijedila Ben Othman iz Tunisa s 1-0, pa izgubila u četvrtfinalu od Španjolke Marte Armentia-Cerio s 3-1, čime je završila natjecanje. U kategoriji do 60 kg Danil Domdjoni je izgubio od Tunižanina Nadera Azzouzija sa 6-4. Azzouzi nije ušao u konačnici u finale, pa Domdjoni nije dobio prigodu boriti se za treće mjesto u repasažu. U subotu u kategoriji do 68 kg nastupa Azra Saleš, a u kategoriji do 68 kg Ana-Marija Čelan.

Bojan Đurković, koji je u srijedu osvojio brončanu medalju u disciplini puška ležeći 50 m, ušao je danas u finale puške trostav 50 m i natjecanje završio na 6. mjestu.

Biciklist Josip Rumac morao je odustati 25 kilometara prije cilja cestovne utrke. Dva kruga prije kraja nekolicina biciklista je pala, pri čemu je Libanonac Aghrbi udario Rumca i otkinuo mu komad ciklotenisica.

Hrvatske su rukometašice u polufinalu izgubile od reprezentacije Srbije s 25-16. U subotu ih očekuje ogled protiv Crne Gore za brončano odličje.

Odbojkašice su poražene od reprezentacije Turske s 3-0 i ostale su bez finala. U nedjelju ih očekuje susret za broncu protiv Slovenije. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider