Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"idemo po medalju"

Slomljeni Horvat priznao: "Teško mi je. Nije opravdanje, ali..."

Hrvatska rukometna reprezentacija upisala je šesti uzastopni poraz u polufinalu velikih natjecanja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatko Horvat je sa šest pogodaka bio je najbolji strijelac Hrvatske u porazu protiv Norveške (25:28) u polufinalu Svjetskog prvenstva koje se igra u Francuskoj. No slaba mu je to utjeha kada nije zabio u najvažnijem trenutku utakmice, nakon isteka vremena kada je promašio je sedmerac za pobjedu.

"Šteta, šteta. Na početku smo igrali odlično obranu, a u drugom dijelu prvog poluvremena napravili smo nekoliko pogrešaka. Imali smo sedmerac za pobjedu i nažalost sam promašio" rekao je Zlatko Horvat nakon šestog uzastopnog poraza Kauboja u polufinalu velikog natjecanja.

Već u subotu Hrvatska sa Slovenijom igra za broncu, a iako je njemu sigurno najteže Horvat silno želi medalju oko vrata.

"Teško mi je, treba što prije to zaboraviti. Treba razmišljati o Sloveniji", dodao je Zlajo, koji je dobio podršku svojih suigrača, ponajviše kapetana Domagoja Duvnjaka.

Horvat  je ukupno pucao pet sedmeraca, prva tri je zabio, a posljednja dva je promašio. Oba puta mu je sjajni norveški vratar Bergerud pročitao udarac.

"Nikad nisam imao priliku pucati tako važan sedmerac, no to nije opravdanje za promašaj. Teško mi je što sam promašio. Šteta imao sam dobar osjećaj. Bio sam u krivu".

Sada treba prespavati i ujutro se skupiti za utakmicu sa Slovenijom

"Noć? Probat ćemo, koliko je moguće, odspavati. Bit će teško, ali sutra idemo po medalju", istaknuo je Zlatko Horvat.

Utakmica Hrvatske i Slovenije na rasporedu je već ove subote s početkom u 20.45.

Imaju li hrvatski rukometaši snage za osvajanje bronce nakon ovakvog polufinala?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider