Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
na 100.5 km

Zbog opasnosti skraćena je peta etapa CRO Racea

Zbog poplave na području Ozlja i Karlovca subotnja etapa CRO Racea vozit će se 100,5 kilometara.

CRO Race (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Poplavljene ceste na području Ozlja i Karlovca prisilile su organizatore međunarodne biciklističke utrke CRO Race na skraćivanje subotnje pete etape sa 167 na 100,5 kilometara.

Start je tako pomaknut iz Ozlja u Bosiljevo te je stoga otpalo prvih 48,5 kilometara predviđene rute, a neće se voziti niti završni krug u Karlovcu od 18 kilometara.

"Zbog poplavljenih cesta na području Ozlja i Karlovca, peta etapa međunarodne biciklističke utrke CRO Race je skraćena, a startna lokacija premještena je u Bosiljevo, na 48,5 kilometara od starta prema prvotnom rasporedu. Start će biti u 12:30, bez neutralne zone, i bez protokolarnog starta s ceremonijom predstavljanja ekipa. Utrka od Bosiljeva dalje prolazi originalnom rutom, s ciljem u Karlovcu koji se očekuje oko 14:41. Jedina je promjena što u Karlovcu neće biti kruga, već će biciklisti završiti utrku pri prvom prolasku kroz ciljnu ravninu. Duljina ove nove etape je ukupno 100,5 kilometara.

Sigurnost apsolutni prioritet

Organizatori utrke CRO Race izražavaju duboko poštovanje i iskrenu podršku stanovnicima Karlovačke županije, koji se suočavaju s opasnostima od poplava. Održavanjem ove etape, sportska zajednica želi pokazati solidarnost i podršku regiji, unatoč svim trenutačnim izazovima. Sigurnost sudionika ostaje apsolutni prioritet, zbog čega je ruta djelomično izmijenjena i prilagođena okolnostima. Organizatori iskreno zahvaljuju svim redarima koji neumorno rade kako bi na svakoj etapi, bez obzira na uvjete, osigurali sigurnost biciklista, publike i svih članova organizacije", objavili su organizatori.

Ovo je druga etapa ovogodišnje utrke koja je morala biti skraćena zbog vremenskih nepogoda. Treća etapa vožena u četvrtak je zbog vjetra na dionici ceste skraćena sa 154 na 89,5 kilometara.

Uroš Spajić Kapetan Zvezde reagirao na Vučićevu prozivku pa ubrzo zažalio divider

Luka Vušković Engleski mediji Vuškovića uspoređuju sa stoperom Spursa od 55 milijuna eura divider

Luka Vušković Poznati lovac na talente o Vuškoviću: "Apsolutno čudovište!" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Europskom Dinamu slijedi povratak u HNL stvarnost,,, ⚽
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix