Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kraj tradicije

Zadnje izdanje "Četiri kafića": Poslije dva desetljeća gasi se poznati splitski humanitarni turnir

Gasi se humanitarni splitski turnir Četiri kafića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Humanitarni turnir Četiri kafića – memorijal Dino Petrinović ove sezone igrat će se 20. i posljednji put u velikoj splitskoj dvorani na Gripama 26. prosinca.

"Ovo će biti zadnji turnir, suviše je emocija, sinoć nisam spavao. Ovaj turnir mi je nadjenuo ime i prezime. Žao mi je što je do ovoga došlo, ali stigli smo do vrhunca. Dalje od njega nismo mogli. Odlučili smo zajedno svima zahvaliti i oprostiti se završnim turnirom. Napravit ćemo monografiju da to bude uspomena za generacije koje dolaze", ispričao je Damir Karaman.

Poslije njega govorio je Ivica Mornar:

"Također sam vrlo emotivan, počeli smo kao mladići, a sad smo u lijepim godinama. Dvadeset godina je lijepa brojka za zaokružiti ovu humanitarnu priču. Osjetili smo, ovo je idealan trenutak da se sve zaključi. Kroz turnir je prošlo 409 igrača, krenuli smo spontano, vodili se zafrkancijom, ljubavlju, privrženosti Hajduku. Ponosni smo, ostavili smo neizbrisiv trag za cijeli život."

Kum Ivana Rakitića, Marko Bralić, otkrio je kako će ove godine njegov Antique bar nastupati zajedno s restoranom Duje.

"Ove godine nastupit će Kauri, Antique, Vivas, Camel, a uz Antique bar bit će restoran Duje. Ove godine slavlje neće biti u objektu pobjednika, nego ćemo napraviti zajednički party. Hvala svima koji su dolazili kroz 20 godina po snijegu, buri... Pogotovo mom kumu Ivanu Rakitiću“, podvukao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider