Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"zlatna ste nacija"

Vujovićeva šala na dramu Hrvatske i Slovenije hit na internetu

Vujović je šalom na račun svog naroda nasmijao tisuće Slovenaca na dočeku brončanih rukometaša i nije ni slutio da će šala postati internetski hit u regiji...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slovenski rukometaši osvojili su povijesnu medalju na Svjetskom prvenstvu koje je prošlog vikenda završeno u Francuskoj. Susjedi su do bronce stigli preko Hrvatske, koju su pobijedili 31:30 nakon što su sredinom drugom poluvremena gubili osam razlike!

Slovenski rukometaši dočekani su u Ljubljani kao heroji, baš kao i izbornik Veselin Vujović. Na pozornici je voditelj programa upitao Vujovića što je on dobio od Slovenije, a bivši trener PPD Zagreba odgovorio je šalom na vlastiti račun.

"Kao prvo vi ste zlatan narod i zaslužujete ove momke. Kažu ljudi: trenira ih Crnogorac pa igraju samo zadnjih 10 minuta. Hvala vam što me volite i podržavate. Nadam se da će se iduće godine vratiti sa zlatom iz Hrvatske", poručio je Vujović okupljenim Slovencima.

No pitanje je hoće li iduće godine na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj sjediti na izborničkoj klupi Slovenije. Vujović je u anketi našeg portala GOL.hr osoba koju navijače i čitatelji najviše žele vidjeti kao novog "šerifa" Kauboja. Vujović je u anketi u kojoj je glasalo preko 50 tisuća ljudi dobio 45 posto glasova, a iza njega se odmah smjestio Lino Červar s 36 posto podrške.

Po povratku iz Francuske, na zagrebačkom aerodromu Pleso, Vujović je za Novu TV izjavio da bi razmislio o preuzimanju kluupe Hrvatske. Međutim u nekim kasnijim izjavama kao da se ohladio od takve ideje. Ne znamo je li razlog obećanje koje je dao Slovencima ili pak pisanje većina hrvatskih medija kako je Lino Červar mogući favorit naših rukometnih čelnika.

U svakom slučaju Crnogorac je Slovencima priuštio jedan od najvećih sportskih uspjeha od postojanja države, a dodatno ih je osvojio šalom na račun njegovih Crnogoraca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider