Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kaubojima generalka za Euro

Vrhunski rukomet: Dođite na dvostruki spektakl u Areni i podržite Hrvatsku

Nakon dužeg vremena, pred nama je nova akcija hrvatske rukometne reprezentacije. I to ne samo muške. I rukometaši i rukometašice okupili su se u Zagrebu, gdje će igrati pripremne utakmice protiv Njemačke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji hrvatski rukometaši opet zajedno. Dva i pol mjeseca prije Europskog prvenstva, odigrat će dvije provjere protiv Njemačke, predvođeni Domagojem Duvnjakom.

"Zdrav sam, dobro se osjećam, trenutno igram u jako dobroj formi u Kielu. Neka bude zdravlja i neka sve ostane ovako", poželio je Duvnjak.

Okupile su se i hrvatske rukometašice. I one će protiv Njemačke igrati dvije prijateljske utakmice.

I momci i djevojke svoju domaću utakmicu protiv Njemačke odradit će u srijedu u zagrebačkoj Areni. Prva je na redu ženska reprezentacija u 17:00, a onda muška u 19:30. Njima treba vaša podrška, a vi možete uživati u vrhunskom rukometu.

Naše djevojke za razliku od Njemica ne igraju skoro Svjetsko prvenstvo. Zato će sad provjeriti nove snage.

"Definitivno su ovo izazovi, da dokažemo da zavrjeđujemo biti tu", napomenula je Dora Kalaus.

Na upit kakvi su snovi naših rukometašica, Marina Glavan odgovara:

"Naravno da svaki sportaš ima svoje snove pa tako i mi. Olimpijske igre su san svakog sportaša pa tako i svake cure od nas."

Pred Kaubojima od siječnja ludih 13 mjeseci

A muška reprezentacija na zimu ide na Euro s visokim ambicijama. Bit će tu valjda napokon i Domagoj Pavlović, nakon svih pehova s ozljedama.

"Mi smo hrvatska reprezentacija, ciljevi su uvijek visoko postavljeni. I ovo prvenstvo i svaku sljedeću utakmicu želimo pobijediti", kazao je Domagoj Pavlović.

Od siječnja kreće ludih rukometnih 13 mjeseci: Europsko prvenstvo pa Olimpijske igre pa Svjetsko prvenstvo.

"Toliko važnih stvari u 2020. godini je zaista raritet. Ne sumnjam da igrači žele prihvatiti takav izazov, a i ja da vam pravo kažem", izjavio je Lino Červar.

A za početak: Njemačka u srijedu u Areni.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider