Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Izgubio 5/5

Vori više neće voditi PPD Zagreb: Presudila mu najgora serija u povijesti kluba

S Vorijem na klupi aktualni hrvatski prvak izgubio je svih pet natjecateljskih utakmica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igor Vori više nije trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb.

"Nakon konzultacija i razgovora vođenih ovog tjedna, sada već s bivšim glavnim trenerom, uprava kluba i Igor Vori došli su do zajedničkog zaključka da je neophodno napraviti promjenu kako bi se ekipa pripremila adekvatno za nadolazeće utakmice, posebice one u kojima se očekuju bodovi", poručili su iz PPD-a Zagreb.

Vori je na klupi PPD-a Zagreb zamijenio Veselina Vujovića početkom lipnja i odradio je selekciju i pripreme momčadi za novu sezonu koja je počela katastrofalno.

Prvo su na završnom turniru SEHA Gazprom lige izgubili obje utakmice (u polufinalu od Vardara i u finalu od Meškova), a serija poraza nastavila se u i Ligi prvaka.

Teško je PPD Zagreb stradao protiv Kiela i Veszprema, a onda kada je u Arenu stigao dorasli suparnik protiv kojeg se može igrati - danski prvak Aalborg - upisan je novi, peti uzastopni poraz u natjecateljskim utakmicama.

To je nešto što ni Igor Vori, koliko god bio u dobrim odnosima s gazdom kluba Zoranom Gopcem, nije mogao preživjeti.

"Igoru Voriju uprava i zaposlenici kluba zahvaljuju na suradnji i profesionalnom odnosu u ova četiri mjeseca zajedničkog rada", stoji na službenoj stranici PPD-a Zagreb.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider