Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Više od 2100 posjetitelja otvorilo Polleo Sport u Rijeci

Na otvorenju bili Andrej Kramarić, Ivan Tomečak, Mario Valentić i brojni drugi

Rijeka, 29. studenog 2014. – U središtu Rijeke, na Trgu 111. brigade Hrvatske vojske, otvorena je prodavaonica prvog i najvećeg hrvatskog lanca trgovina sportskom prehranom i opremom, Polleo Sport. Tako su uz Zagreb, Zadar i Osijek, ljubitelji sportskog načina života došli na svoje i u Rijeci, a Polleo Sport proširio se na kvarnersku regiju. Spektakularno otvorenje je izazvalo nezapamćen interes građana, te je u prvih nekoliko sati prodavaonicu posjetilo čak više od 2100 posjetitelja.

Prvih stotinu kupaca u novoj prodavaonici razveselili su darovi, nagradne igre i fotografiranje s poznatim osobama, poput najutjecajnijeg hrvatskog fitness trenera Marija Valentića, koji je i ambasador Polleo Sport branda, pa je kupcima pomagao i savjetima. Otvaranje Polleo Sporta došle su podržati i riječke nogometne zvijezde Andrej Kramarić i Ivan Tomečak.

„Ponosim se što je uprava Polleo Sporta odabrala naš grad, mog suigrača Ivana i mene osobno kao dokaz svega što ovaj lanac nudi. Ovo nije još jedna trgovina sportske opreme i prehrane, ovdje se prodaje nadahnuće, a u to se možete i sami uvjeriti prilikom razgovora sa stručnim osobljem u prodavoanici.“, istaknuo je Andrej Kramarić, trenutačno najubojitiji hrvatski napadač i jedan od najboljih golgetera Europe.

Među brojnim gostima bili su i TV reporter i pjevač Davor Garić te „Bijele udovice“ Mario Lipovšek i Davor Jurkotić, dok su otvorenje uljepšale i košarkašice KK Rijeka.

„Riječkim kupcima pripremili smo najveće popuste na cjelokupni asortiman od početka postojanja Polleo Sporta. Kvarnersko je područje i inače poznato po sportskim dostignućima, ali zadnjih mjeseci posebno po sjajnim nogometašima, zato mislim da smo pogodili idealan trenutak za dolazak u ovaj dio Hrvatske.“, istaknula je Katarina Leljak Jurman, direktorica marketinga Polleo Sporta.

Otvorenjem prve Polleo Sport trgovine u Zagrebu, u ožujku 2009. godine, u Hrvatsku ulaze mnogi svjetski poznati sportski brendovi zbog kojih su do tada hrvatski građani posjećivali najrazličitije trgovine u susjednim zemljama i dalje. Svojom raznolikom ponudom, veličinom trgovina i visoko educiranim pristupom Polleo Sport postaje prvi moderni multibrand prodajni centar u ovom dijelu Europe. Korisnici i ljubitelji visokokvalitetnih proizvoda i pratećih usluga od tada uživaju u ponudi premium suplement brandova poput Optimum Nutritiona, Garmina, Reeboka, TRX-a,Myprotein-a, fitness sprava i gadgeta, kao i najopremljenijem Superfood kutkom na jednom mjestu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati