Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Gosti ostali u čudu

VIDEO Srpski vratar ima 135 kilograma: Dva igrača poslao u bolnicu pa zaradio crveni

Fuchse Berlin je prošao u polufinale Lige prvaka.

Dejan Milosavljev (Foto: Afp)

Nakon uzvratnog dvoboja rukometne Lige prvaka u kojem je Fuchse Berlin svladao Kadetten Schaffhausen (30:24) i izborio plasman u polufinale, najviše se priča o srpskom vrataru Dejanu Milosavljevu.

U razmaku od samo nekoliko minuta ozlijedio je dva suparnička rukometaša i poslao ih u bolnicu, i to bez ikakve namjere. 135 kilograma težak vratar je prvo pao na Lukasa Herbugera, a onda je nogom udario Zorana Markovića, koji je poveo brzu kontru i dosta duboko ušao u golmanov prostor.

Alen Halilović, Lionel Messi i Carlos Tevez FIFA je 2016. Halilovića stavila na prvo mjesto, trebao je biti bolji od današnjih mega zvijezda divider

Marković je nezgodno pao i ostao nepomično ležati, što je sve zabrinulo na terenu. Zbog tog poteza Milosavljev je zaradio crveni karton, ali i ozljedu stopala. Bizarna situacija je neugodno iznenadila goste iz Švicarske, koji su nakon utakmice morali dva igrača odvesti u bolnicu:

"Ovo nikad nisam doživio, čak smo dva igrača morali voziti u bolnicu", izjavio je sportski direktor Schaffhausena nakon susreta.

Spornu situaciju možete vidjeti OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider