Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
SVE JE ZAUSTAVLJENO

VIDEO/FOTO Skandal na Svjetskom prvenstvu u snookeru: Gledatelji se počeli penjati na stol, jedan prosuo nepoznati prah

U Sheffieldu se trenutačno igra jedan od najvažnijih godišnjih sportskih događaja u Velikoj Britaniji.

Galerija Skandal na Snookeru Snooker - 2 Snooker - 5 +4 Snooker - 3

Mitski Crucible Theater još jednom je domaćin Svjetskog prvenstva u snookeru, natjecanja koje zapravo ima biblijsku vrijednost svim ljubiteljima tog atraktivnog sporta.

No treći dan natjecanja vidjeli smo neželjene scene, ali i dosad ne baš viđane na sportovima poput snookera. Tijekom odigravanja mečeva dvoje ljudi spustilo se iz publike te se pokušalo popeti na stol.

Publika šokirana, jedan od dva prosvjednika uspio u naumu

Za razliku od djevojke koja je to pokušala napraviti na drugom stolu, ali je zaustavljena, njezin kolega uspio se popeti na stol na kojem su svoj meč odigravali Robert Milkins i Joe Perry.

Riječ je o prosvjednicima s majicama "Just Stop Oil", odnosno grupi koja se bori protiv ulaganja u fosilna goriva. 

Prosvjednica na drugom stolu, gdje su svoj meč odigravali Mark Allen i Fan Zhengyi, nije bila uspješna, nju je na vrijeme zaustavio poznati sudac snookera Olivier Marteel.

Vjerojatno se još uvijek sjećate momka koji se prošle sezone Premier lige privezao vratom za vratnicu u susretu između Evertona i Newcastle Uniteda. On dolazi iz iste organizacije te je to tada napravio s istim ciljem kao i njegovih današnjih dvoje kolega.

Natjecanje je prekinuto pa nastavljeno.

Njihovi performansi zapravo više nisu tolika rijetkost, ali očito je da ih organizatori Svjetskog prvenstva u snookeru nisu očekivali u Crucible Theatru, inače bi se vjerojatno malo bolje pobrinuli za to koga se i s čime pušta u dvorani, ali i o osiguranju samog gledališta.

Natjecanje je nakratko bilo prekinuto, ali bilo je nastavljeno nakon što su se osigurali svi uvjeti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider