Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ZANIMLJIVA PONUDA

VIDEO Natjecatelj na kvizu Joker dobio tri sportska pitanja, posebno je zapeo na jednom olimpijskom

U današnjoj epizodi kviza Joker zaigrao je jedan sjajan igrač, a među njegovih 12 pitanja, našla su se čak tri sportska.

Prvi ovotjedni natjecatelj kviza ''Joker'', Igor Mavrin, umalo je kući otišao s 15.000 eura, no nije htio riskirati na zadnjem pitanju koje je glasilo: "Tko je projektirao crkvu Svetog Antuna Padovanskog u Beogradu?“

Budući da su mu pravila igre dopuštala da odustane i osvoji prethodni iznos od 5.000 eura, Igor koji u tom trenutku nije imao više jokera, odlučio je da je za njega najbolje da se povuče.

Mogao do 15 tisuća eura, no nije bilo hrabrosti

"Rizik bi u ovom trenutku bio prevelik. Bilo bi to stvarno nagađanje“, rekao je Igor te osvojio 5.000 eura. Ipak, da je odgovorio na posljednje pitanje po principu odabira odgovora C, kako je ispričao da kvizaši čine kad ne znaju točan odgovor, osvojio bi maksimalnih 15.000 eura, jer upravo se iza odgovora C skrivao točan odgovor.

Igor Mavrin 6. pitanje Igor Mavrin 6. pitanje (Foto: Nova TV)

"Bilo bi puko nagađanje u svakom slučaju“, ponovio je Igor i kad je saznao da bi njegov odgovor nagađanja također bio točan.

Čak tri sportska pitanja na putu do velike nagrade

Tijekom svih 11 pitanja Igora je pratila sreća, ali pokazao je i zavidno znanje. Iskoristio je sve raspoložive jokere, a na kraju i super joker.

Prave muke zadalo mu je predzadnje pitanje: Dok neki sanjaju o barem jednoj, drugi ih nižu na desetke, koji sportaš ima najviše olimpijskih medalja?

Igor Mavrin 10. pitanje Igor Mavrin 10. pitanje (Foto: Nova TV)

U odgovoru mu nije pomogao ni joker, pa je pozvao u pomoć pratnju, svog prijatelja i kvizaša Zdenka, koji mu je pomogao da odgovori točno – Michael Phelps.

Osim toga, dobio je Igor tijekom kviza još dva sportska pitanja. Jedno je bilo o nadimku naših rukometašica, koji su si same dale nakon sjajnog nastupa na Europskom prvenstvu 2020. godine, a tražio se i osvajač engleskog FA Cupa iz 1874. godine.

Sva tri pitanja pogledajte u videu u glavi teksta te tamo saznajte i točne odgovore.

Igor Mavrin 11. pitanje Igor Mavrin 11. pitanje (Foto: Nova TV)

Iako je bio samo na korak do 15.000 eura, Igor je kviz završio zadovoljan osvojenim iznosom.

Novu epizodu ''Jokera'' ne propustite već sutra od 18 sati na Novoj TV!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider