Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Tokio pod upitnikom

U srijedu izvanredni sastanak za Olimpijske igre: Evo do kada postoji nada

U srijedu će se održati izvanredna video-konferencija predsjednika Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) Thomasa Bacha s predstavnicima svih zemalja članica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Francuskog olimpijskog odbora (CNOSF) Denis Masseglia izjavio je u ponedjeljak u razgovoru za Reuters kako će se izvanredna video-konferencija predsjednika Međunarodnog olimpijskog odbora s predstavnicima svih zemalja članica na temu trenutačne situacije u svijetu vezano uz pandemiju koronavirusa održati u srijedu.

Na toj video-konferenciji bit će riječi o tome je li moguće održati Olimpijske igre u Tokiju prema predviđenom rasporedu od 24. srpnja do 9. kolovoza.

Masseglia, koji vodi CNOSF od 2009. godine, smatra kako bi vrhunac pandemije morao biti iza nas do kraja svibnja kako bi bilo moguće držati se prvotnog rasporeda.

"Moj je osjećaj kako se Igre ne mogu održati na vrijeme ukoliko ćemo i dalje biti u krizi do kraja svibnja. Ako vrhunac do toga vremena bude iza nas i situacija se počne popravljati, tada će se početi postavljati pitanja o tome tko će se kvalificirati za nastup, ali siguran sam kako ćemo pronaći najmanje loše rješenje", rekao je Masseglia.

gol expired Za obiteljsku tragediju Conora McGregora nije kriv koronavirus: Irac raščistio situaciju divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider