Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
PONIJELE GA EMOCIJE

VIDEO Kad sport postane nešto više: Koliko je TV uređaja nakon ključnog poteza Super Bowla nastradalo na ovaj način?

Ne sumnjamo kako je u jednoj od najnapetijih Super Bowl završnica posljednjeg vremena nastradalo podosta tehničkih proizvoda.

screenshot (Foto: Screenshot)

Ljubitelji američkog nogometa, ali i sporta općenito, imali su priliku ovog tjedna uživati u jednoj od najnapetijih završnica NFL lige posljednjih godina.

Super Bowl je odlučen putem udarca iz polja, 11 sekundi prije kraja, slavljem Kansas City Chiefsa. Philadelphia Eagles tako nisu uspjeli osvojiti drugi naslov prvaka, nakon 2018. godine.

Kad emocije ponesu...

No, nekim njihovim navijačima to je teško palo, a referencu na njih odradio je komičar Funny Mike, kojeg na Instagramu prati 8.4 milijuna ljudi.

Radi se o momku koji je utakmicu gledao u društvu prijatelja, a prije spomenutog udarca iz polja bio je "na iglama".

Nažalost po (nadamo se njegov) TV uređaj, te igle su ga očito ubole pa je predmet iz svoje ruke bacio upravo u njega. Prvo je tako razbio ekran, ali to očito nije bilo dovoljno pa se nošen emocijama bacio u potpuno okršaj.

Srećom, ovdje se ipak radi samo o skeču jednog komičara, ali ne sumnjamo kako je ovakvih slučajeva bilo. Amerikanci vrlo emotivno doživljavaju utakmice momčadi koje podržavaju.

Što je to napravio Funny Mike, pogledajte ispod teksta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider