Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Podnio je ostavku

VIDEO Incident u hrvatskom rukometu: Trener nasrnuo na svog igrača nakon izgubljene lopte

Trener Rovinja podnio je ostavku i ispričao se za incident na utakmici.

Incident na utakmici (Foto: Istarski.hr/Youtube)

Prošlog je vikenda neriješenim rezultatom okončan dvoboj rukometaša Kozale i Rovinja (27:27) u sklopu 1. HRL Jug, no utakmicu je nažalost obilježio incident koji se dogodio pred sam kraj susreta.

U 55. minuti susreta kad se lomila utakmica, pri rezultatu 24:22, trener Rovinja Dario Jagić potpuno je poludio na svog igrača Sandija Đukanovića zbog jedne izgubljene lopte.

Objasnio što se dogodilo

Nasrnuo je na igrača, uhvatio ga za dres pa odgurnuo, no vrlo su brzo između njih stala dvojica igrača s klupe i smirila napetu atmosferu, a trener Rovinja dobio je crveni karton.

"Svjestan sam da nema nikakvog opravdanja za takav moj postupak, preuzimam krivicu za to što se dogodilo. Bilo je to jednostavno u trenutku kad se utakmica lomila i gdje je jedan od naših najiskusnijih igrača nakon greške u igri te pogotovo potom i verbalne provokacije izazvao moju neprimjerenu reakciju.

Nažalost, neki su mediji nekorektno prenijeli da je tu bilo udaranja, no osim odgurivanja ništa se dugo nije dogodilo. Žao mi je što objavljena snimka nije duža pa da se vidi kako smo nakon toga Sandi i ja normalno razgovarali, a na kraju utakmice prije ulaska u svlačionice i zagrlili se", objasnio je Jagić što se dogodilo u razgovoru za Istarski.hr pa dodao da je podnio ostavku na mjesto trenera.

Podnio ostavku na funkciju trenera

"Već deset godina radim u Rovinju s ekipom koju smo iz treće lige dignuli do gornjeg dijela tablice u Prvoj rukometnoj ligi. Žao mi što je jedna takva situacija uspjela zasjeniti sve dobro što smo napravili, iako sličnih ispada, pogotovo verbalnih, zna biti i na drugim utakmicama.

To nikako nije alibi za ono što se dogodilo, no ne želim biti teret klubu, stoga ću upravi podnijeti ostavku na mjesto trenera, idem se malo odmoriti. To ne znači da odlazim iz kluba, ostajem kao sportski direktor i u radu s ekipom, ali jednostavno nakon ovoga više neću raditi svoj dosadašnji posao.

Krivo mi je da me na ovakav način stavljaju u kontekst nekog nasilnika, pisati da sam nekog šamarao, a dosad nikad u svom životu nisam imao nijednu mrlju", rekao je Jagić.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider