Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ODLUČIO UTAKMICU

VIDEO Gruzijski golman ima akciju prvenstva: Presjekao ključni napad naših susjeda, pa "balićevski" asistirao

Tri minute prije kraja utakmice junak susreta Gruzije i Bosne i Hercegovina postao je Zurab Tsintsadze.

Zurab Tsintsadze (Foto: Profimedia)

Vrlo tužno završila je priča rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Izuzev drugog poluvremena protiv Švedske i prve četvrtine susreta protiv Gruzije, izabranici Irfana Smajlagića izgledali su kao slučajno okupljena družina, kao momčad koja je zalutala na ovo veliko natjecanje.

Vratar odradio puno više od svog posla

Posljednji susret bio im je upravo gore spomenuti protiv Gruzije, gdje su sredinom prvog dijela imali čak šest pogodaka prednosti, a onda do poluvremena zabili tek jednom.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine Bosna i Hercegovina dotaknula novo dno: Imaju najgori niz u povijesti Europskih prvenstava divider

Gruzijci su preokrenuli, no naši susjedi imali su priliku vratiti se u susret. Tri minute prije kraja, pri rezultatu 19:20, oduzeti su loptu i bacili je u kontru. No, tu se pojavio cijeli susret sjajni gruzijski vratar Zurab Tsintsadze.

On je istrčao sa svog gola, presjekao loptu i onda ju nije proslijedio nekom od suigrača nego ju je sam poveo u napad. Tamo je došao gotovo do devet metara, a onda rutinski, poput iskusnog organizatora igre, proigrao svog suigrača za ključni pogodak susreta, nakon kojeg se BiH više nije vratila u utakmicu.

Sjajnu akciju Tsintsadzea, koja svakako ima kandidaturu za akciju prvenstva, pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider