Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Žestoke kritike

Veselin Vujović: "Srpski rukometaši su kao dječica koja kreću u školu"

Nakon dva kola skupine C na Euru srpska rukometna reprezentacija ima jedan bod.

Veselin Vujović (Foto: Afp)

U susjedskom derbiju skupine C na Europskom rukometnom prvenstvu Mađarska je svladala Srbiju (28:27) i tako joj umanjila šanse za prolaz u drugi krug, u kojem se križaju sa skupinom B, odnosno skupinom u kojoj je Hrvatska.

To znači da se moraju vaditi u posljednjem kolu protiv Crne Gore, no ni to im neće biti dovoljno ako Island pobijedi Mađarsku ili uzme bod. Nakon još jednog razočaravajućeg rezultata srpskih rukometaša oglasio se i legendarni Veselin Vujović:

Goran Perkovac i reprezentativci Perkovac odlučio povući potez: Stiže nam novi igrač na Euro u rukometu! divider

"Protiv Mađarske smo previše dopustili, ondje gdje je obrana trebala biti najjača, mi smo bili najslabiji. Bence Banhidi dao je 10 golova, u moje vrijeme on ne bi završio utakmicu. Tad su igrači išli s nožem u zubima na utakmicu. To je bila borba, rat, fajt", rekao je Vujović u razgovoru za Kurir pa nastavio:

"Ovi današnji igrači stvarno su dobri, talentirani, bore se za svoju zemlju, vidi se želja, ali izgledaju kao dječica kad idu u školu, dva po dva. Nije dovoljno da ljubiš grb i busaš se u prsa, moraš to pokazati i na terenu", zaključio je.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider