Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Strašna razlika

Umjesto svjetskog derbija - jednosmjerna ulica: Mađarska deklasirala Srbiju u Splitu!

Mađarska je svladala Srbiju u drugom kolu skupine D Europskog vaterpolskog prvenstva koje se održava u Splitu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U drugom kolu skupine D Europskog vaterpolskog prvenstva koje se održava u Splitu Mađarska je pobijedila Srbiju sa 16:7 (3:2, 4:0, 4:2, 5:3).

Trebao je to biti neizvjesni vaterpolski spektakl budući da se radi o dvije svjetske sile u ovom sportu, reprezentacije koje su se naosvajale medalja. Međutim, umjesto neizvjesnosti do posljednjih trenutaka vidjeli smo sjajne Mađare i potpuno indisponirane Srbe kojima ništa nije polazilo za rukom. 

U prvoj četvrtini Srbija se još donekle držala, taj period igre Mađarska je dobila rezultatom 3:2, a onda je u drugoj utakmica potpuno prelomljena s mađarskih 4:0 i 7:2 na poluvremenu.

Bilo je jasno da će se Srbi teško vratiti i je da je riješeno pitanje pobjednika, a samim time i dilema oko toga tko će u ovoj skupini završiti na prvom mjestu.

Mađari u trećoj četvrtini opet postižu četiri gola (Srbi dva), a popuštanja nije bilo niti u završnih osam minuta igre, koje je Mađarska također riješila u svoju korist (5:3).

Dakle, Mađarska je pobjednik skupine D, dok će Srbija, ukoliko u trećem kolu očekivano svlada Sloveniju, završiti na drugom mjestu i u razigravanju za mjesto u četvrtfinalu igrat će protiv trećeplasirane reprezentacije iz skupine B u kojoj se osim Hrvatske nalaze Grčka, Francuska i Malta.

gol expired Srpski izbornik rigao vatru poslije teškog poraza u Spaladiumu: "Ludo i nezaboravno!" divider

Tablice omogućuje {linkToSofascore}

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider