Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Uskoro kreće četvrta sezona škole trčanja za odrasle u Zagrebu i Rijeci

Najčešće novogodišnje odluke su mršavljenje i početak bavljenja sportom. Većina ostane samo na riječima, a samo rijetki se i prihvate „posla“.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Škola trčanja za odrasle je sjajna prilika za sve osobe koje žele ispuniti svoje obećanje, koje žele promijeniti svoj život. U školi će se baviti sportom kroz koji će sasvim sigurno i smršaviti jer trčanje je najbolji način (uz pravilnu prehranu) za mršavljenje.

Društvo športske rekreacije Aktivan život sada već četvrtu godinu za redom organizira školu trčanja za odrasle u Zagrebu i Rijeci. Prošle godine je školu pohađalo više od 600 građana, a ove godine ih očekujemo više od 800.

Kao i prethodnih godina, cilj škole je ostao nepromijenjen – okupiti osobe koje se ne bave nikakvom rekreacijom i od njih u nekoliko mjeseci napraviti rekreativne trkače. U školu se primaju svi odrasli građani, bez obzira na spol, godine, težinu i prethodno trkačko (ne)iskustvo. Prosječna starost polaznika prošlogodišnje škole trčanja je bio 38 godina.

Škola počinje 1. ožujka 2014., a treninzi se održavaju tri puta tjedno po sat vremena. Lokacija održavanja treninga u Zagrebu je park Maksimir isavski nasip kod Boćarskog doma dok se u Rijeci treninzi održavaju naKantridi.

Mjesečna članarina je 150 kuna mjesečno, a u članarinu je uključen stručno izrađen i vođen plan priprema i treninga, zajednički treninzi tri puta tjedno, individualne konzultacije s trenerom, korištenje svlačionica te edukativna predavanja jednom mjesečno o pravilnoj prehrani i tehnikama trčanja.

Više informacija o nadolazećoj školi, kao i obrazac za prijavu u školu nalazi se na službenoj web stranici škole http://www.skola.trcanje.hr/


Kontakt osoba:
Nedeljko Vareškić, 091/2543 419, nedeljko@aktivan-zivot.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider