Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Službeno

United Media i Volleyball World nastavljaju suradnju do 2032. godine

United Media i Volleyball World došli su do sporazuma koji će vrijediti do 2032. godine

United Media x Volleyball World (Foto: PR)

United Media sa zadovoljstvom najavljuje produljenje ugovora s Volleyball World, kojim su regulirana prava emitiranja najznačajnijih odbojkaških natjecanja u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji od 2025. do 2032. godine.

Ovaj značajan sporazum uključuje prava na emitiranje Svjetskog prvenstva FIVB, Lige odbojkaških nacija, Svjetskog klupskog prvenstva, Svjetskog prvenstva u odbojci na pijesku i Beach Pro Tour-a. Izvještavanje će biti ko-ekskluzivno s Volleyball TV-om, pružajući navijačima pristup vrhunskim odbojkaškim događajima.

Natjecanja će biti emitirana na regionalnom sportskom kanalu Sport Klub.

Felix von Knorring, šef odjeljenja za medije u Volleyball World-u, ističe: „Oduševljeni smo nastavkom suradnje s kompanijom United Media. Njihova posvećenost isporučivanju visokokvalitetnog sportskog sadržaja potpuno je u skladu s našim ciljem unaprijeđivanja pozicije odbojke na globalnom nivou. Ovaj sporazum će pružiti navijačima u regiji pristup najboljim odbojkaškim natjecanjima na svijetu”.

"Počašćeni smo što nastavljamo partnerstvo s Volleyball Worldom i donosimo premijerne događaje u odbojci i odbojci na pijesku našim gledateljima u regiji. Odlučni smo u namjeri da gledateljima pružimo vrhunski sportski sadržaj iz svakog sporta, a ovaj sporazum nam to i omogućava kada je u pitanju profesionalna odbojka. Ovo partnerstvo dodatno učvršćuje našu poziciju kao vodećeg sportskog emitera u regiji“, izjavio je Nemanja Simeunović, generalni direktor Sport kluba.

Regionalni sportaši bilježe značajne uspjehe na svjetskoj razini. Srpska ženska odbojkaška reprezentacija osvojila je srebrnu medalju na Ljetnim olimpijskim igrama 2016., brončanu medalju na Ljetnim olimpijskim igrama 2020. i uzastopce osvojila Svjetsko prvenstvo 2018. i 2022. godine, svaki put završivši kao drugoplasirana. Slovenija je trenutno na 5. mjestu FIVB svjetske ljestvice.

O Volleyball World:

Volleyball World novo je partnerstvo između FIVB-a i CVC Capital Partnersa s ciljem poticanja rasta, inovacija i ulaganja u odbojku diljem svijeta. Cilj je stvoriti integrirani ekosustav koji povezuje sve zainteresirane strane u odbojci (navijače, sportaše, korporativne partnere) putem digitalnih platformi i događaja uživo. Volleyball World odgovoran je za komercijalni aspekt ključnih međunarodnih događaja u odbojci i odbojci na pijesku, uključujući: Svjetsko prvenstvo, Odbojkašku ligu nacija, Olimpijske kvalifikacije i Beach Pro Tour.

O United Media:

United Media je dio United Grupe i vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Europi, koja posluje u osam zemalja. S 4.200 zaposlenika, United Media proizvodi više od 40.000 sati originalnog sadržaja svake godine koji distribuiraju vodeći međunarodni operateri na tržište od više od 40 milijuna ljudi. Tvrtka u svom portfelju ima više od 60 televizijskih postaja, od kojih sedam s nacionalnom pokrivenošću, te uspješan digitalni portfelj od 40 web portala, novina, časopisa i radijskih postaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider