Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
NEVJEROJATNO

Trener završio u pritvoru nakon što je istukao hrvatske rukometaše u Dubrovniku

U žestokoj tučnjavi ozlijeđena su dvojica rukometaša Dubrovnika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu se u sklopu 13. kola Premijer lige rukometaši Dubrovnika ugostili su Sesvete i izgubili 30:36.

Utakmica je ubrzo pala u drugi plan nakon velikog skandala koji je izbio na terenu. Dopredsjednik Dubrovnika Ivo Dragić i njegov sin Antonio potukli su se s igračima i navijačima vlastitog kluba.

gol expired Hamilton ipak postigao dogovor s Mercedesom: Jurit će svoj osmi naslov svjetskog prvaka divider

U žestokoj tučnjavi ozlijeđena su dvojica rukometaša Dubrovnika, a policija je nakon susreta poslala priopćenje za medije.

Policija kaže da je 29-godišnji trener kluba pritvoren nakon provedene istrage.

''Nakon završetka prvenstvene rukometne utakmice koja se u subotu, 6. veljače, u večernjim satima odigrala u sportskoj dvorani u Gospinom polju, došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba između rukovodstva i igrača jednog od rukometnih klubova koji su odigravali utakmicu. Do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u navedenom sukobu 29-godišnji trener kluba fizički napao dva igrača koja su tom prilikom lakše ozlijeđena, te je zbog nanošenja tjelesnih ozljeda, uz kaznenu prijavu, rano jutros predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave. Nakon što su sudionici sukoba dovedeni u prostorije policije, jedan od njih je, tijekom kriminalističkog istraživanja, vrijeđao policijskog službenika. Radi se o 60-godišnjaku koji je zbog toga prekršajno prijavljen po čl. 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem ovog događaja u sklopu kojeg će se utvrditi eventualna prekršajna odgovornost po Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, Zakona o javnom okupljanju, Zakona o privatnoj zaštiti i kršenju Odluke Nacionalnog stožera o javnim okupljanjima'', stoji u priopćenju PU dubrovačko-neretvanske.

Florentino Perez (Foto: AFP) Realu stigla šokantna ponuda: Perez isprva nije mogao vjerovati. Hoće li prihvatiti bačenu rukavicu hrabrog mališana? divider

"Nismo kune dobili već mjesecima"

"Ovo je bruka i sramota. Nekoliko igrača se bori za klub, ostavljamo srce na terenu, a niti kune nismo dobili već mjesecima i onda se dogodi da dobijamo uvrede od alfe i omege kluba i od njegovog sina. Sramota", izjavio je Maro Dabelić, kapetan Dubrovnika.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider