Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bit će to spektakl

Grci pucaju visoko na splitskom Euru, a idući suparnik im je Hrvatska: "Naš cilj je borba za medalje"

Reprezentacija Grčke nakon remija s Francuskom upisala je uvjerljivu pobjedu protiv Malte.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gorak okus koji im je ostao nakon startnog remija s Francuskom Grčka je isprala uvjerljivom pobjedom protiv Malte.

Baš poput našeg izbornika Ivice Tucka, niti njegov kolega na klupi Grčke Theodoros Vlachos nije se htio previše osvrtati na dvoboj s Maltežanima, koji su daleko od vrha europskog vaterpola.

Poslije grčke pobjede nad Maltežanima Vlachos je u mix-zoni rekao da je svjesno izmijenio roster reprezentacije u odnosu na Svjetsko prvenstvo odigrano prije dva mjeseca.

"Imali smo nekih promjena u odnosu na Svjetsko prvenstvo u Budimpešti, razlog su ozljede, ali i činjenica da želim isprobati neke nove taktičke mogućnosti.Želim vidjeti mentalitet i ovih novih igrača, moramo imati široku bazu reprezentativaca spremnih za igranje velikih, odlučujućih utakmica", kazao je Vlachos.

Jedna takva Grke čeka u petak protiv Hrvatske u Spaladium Areni.

"Hrvatska zna sve o nama, ali i mi znamo sve o njima. Bit će to sjajna utakmica, vrlo važna za obje reprezentacije. Oni su jako snažni, posebno ovdje pred domaćom publikom. Pokušat ćemo pobijediti jer bi nam to umnogome olakšalo ostvarenje našeg glavnog cilja ovdje, a to je ulazak u polufinale. Želimo doći u borbu za medalje, nakon toga se nadam da ćemo jednu uspjeti i osvojiti", izjavio je grčki izbornik.

Tablice omogućuje {linkToSofascore}

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider