Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Naprijed Barakude!

Tucak se odmah nakon startne pobjede okrenuo idućem suparniku: "Oni su odlična reprezentacija"

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak prokomentirao je pobjedu protiv Malte na otvaranju Europskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Rekao sam čim je završilo da ovu utakmicu ne treba nešto naročito analizirati. Bilo je malo grča u početku, ali razlika u kvaliteti je takva kakva je", bili su prvi dojmovi Ivice Tucka nakon pobjede Hrvatske protiv Malte

Izbornik naše vaterpolske reprezentacije otkrio je čime je bio najzadovoljniji, a što mu baš i nije bilo po guštu na otvaranju Europskog prvenstva.

"Ambijentom sam najzadovoljniji, on je bio najbolji. Promašili smo puno izrađenih akcija, to je ono s čim ne mogu biti zadovoljan", rekao Tucak, naglasivši:

"Igramo doma, to su mladi momci, idemo im dati podršku svima, da to bude još bolje."

Iduću utakmicu Hrvatska igra u srijedu protiv Francuske, reprezentacije koja je ovog ponedjeljka odigrala 12:12 s Grcima.

gol expired Sjajna utakmica i drama u prvom kolu hrvatske skupine: Francuzi promašili napad za pobjedu nad Grcima! divider

"Francuska jedna sjajna reprezentacija koja je odigrala remi s Grčkom, a istu tu Grčku je prije godinu dana držala u šahu na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre. Nisu Francuzi otišli nego Grci koji su kasnije tamo uzeli srebro, tako da... To nam je prva meč-lopta za drugi krug, ja vjerujem da ćemo imati snage za pobijediti", poželio je izbornik.

Kaže kako se Grcima još uvijek ne opterećuje:

"Više sam se fokusirao na Francuze, ipak su nam oni idući suparnik. Vidio sam da su imali napad za pobjedu, da su imali i time-out za plus dva."

Tablice omogućuje {linkToSofascore}

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider