Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
bit će pakleno

Težak udarac za Hrvatsku uoči Srbije: Kauboji će opet morati bez Cindre

Luka Cindrić se ozlijedio i neće biti spreman za kvalifikacijske dvoboje sa Srbijom.

Lino Červar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hrvatske rukometaše sljedećeg tjedna čekaju dva okršaja sa Srbijom u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine. U četvrtak 11. travnja Srbija dočekuje Hrvatsku u Beogradu, a u nedjelju se igra uzvrat u Zadru.

Naši su rukometaši s dvije pobjede krenuli u kvalifikacije, dok su naši susjedi nešto lošije ušli u borbu za EP. Na svom su terenu remizirali s Belgijom, a onda izgubili u Švicarskoj. Utakmice s Hrvatskom su Srbiji iznimno rezultatski važne i u Beogradu se očekuje paklena atmosfera. No tamo neće biti Luke Cindrića koji se opet ozlijedio.

Cindrić se ozlijedio tijekom utakmice 1/8 finala Lige prvaka između Kielcea i Motora u subotu. Na lječničkom pregledu utvrđeno je da se radi o istegnuću stražnje lože. Nije riječ o teškoj ozljedi te se njegov povratak na teren očekuje za 10 dana.

''Osjetio sam lagano zatezanje tijekom prvoga poluvremena i zato nisam htio riskirati u drugom. U dogovoru s trenerom Dujshebaevom, ostao sam sjediti na klupi do kraja utakmice. Vjerujem da imamo izglede proći na Final 4 i svakako bi htio biti dio momčadi. Jako mi je žao što neću biti na nadolazećem okupljanju reprezentacije uoči susreta sa Srbijom'', izjavio je Luka Cindrić.
 

Luka Cindrić (Foto: AFP) Luka Cindrić (Foto: AFP) (Foto: Afp)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider