Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Červar najavio dvoboj

Test za Hrvatsku uoči Europskog prvenstva: "Želimo pobjedu, ići ćemo na glavu"

Lino Červar kaže kako u prijateljskoj utakmici protiv Crne Gore želi provjeriti dobre i loše strane u hrvatskoj reprezentaciji uoči skorašnjeg Europskog prvenstva.

Lino Červar (Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL)

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar u četvrtak je izjavio kako u prijateljskoj utakmici protiv Crne Gore želi provjeriti dobre i loše strane u našoj reprezentaciji uoči skorašnjeg Europskog prvenstva, ali i da želi pobjedu u toj utakmici.

"Reprezentacija Crne Gore sigurno je dobar protivnik da vidimo koje su naše dobre i loše strane, no i u toj utakmici želimo pobijediti bez obzira tko će igrati", rekao je Červar na konferenciji za novinare.

On je istaknuo kako će hrvatska reprezentacija u utakmici protiv Crne Gore probati neke stvari, te će dati priliku većini igračia kako bi se vidjelo u kakvoj je situaciji naša reprezentacija.

"Poštujem reprezentaciju Crne Gore, mala su zemlja, temperamentni su i borbeni, a o njihovoj kvaliteti govori i činjenica da su se plasirali na ovo Europsko prvenstvo pobijedivši neke ozbiljne reprezentacije", rekao je Červar.

"Zbog našeg samopouzdanja uoči Europskog prvenstva bilo bi dobro da pobijedimo Crnu Goru," kazao je povratnik u reprezentaciju golman Mirko Alilović, dodajući kako očekuje dosta rotacija u našoj reprezentaciji.

"Proitv Crne Gore ići ćemo na glavu bez obzira na to što je to prijateljska utakmica, jer je to uvertira za našu prvu utakmicu na Europskom prvenstvu protiv Srbije," kazao je Gojun.

Utakmica protiv Crne Gore igrat će se u petak u Spaladium Areni u 20.30 sati, a sredstva prikupljena od ulaznica bit će donirana Klinici dječje kirurgije KBC-a Split.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider