Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Upitan ostatak sezone

Teška ozljeda velike američke zvijezde: Vodeći u svim statističkim domenama

Derrick Henry ozlijedio je stopalo na posljednjoj utakmici protiv Indianapolisa i sada čeka dodatne pretrage kako bi se vidjelo na koji će način sanirati lom pete metatarzalne kosti u stopalu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Derrick Henry, najbolji „running back“ NFL lige, mogao bi zbog teške ozljede stopala propustiti ostatak sezone u kojoj je njegov Tennessee imao velike ambicije.

Henry je ozlijedio stopalo na posljednjoj utakmici protiv Indianapolisa i sada čeka dodatne pretrage kako bi se vidjelo na koji će način sanirati lom pete metatarzalne kosti u stopalu.

Ako neće biti potreban operativni zahvat, onda će se Henry na terene vratiti tijekom sezone, no pokaže li magnetska rezonanca da je operacija neophodna onda je ova sezona za fantastičnog Henryja vrlo vjerojatno gotova.

Na krilima upravo Henryja Tennessee Titans su igrali odlično tijekom ove sezone, pogotovo posljednjih tjedana. Trenutačno je ta momčad na omjeru 6-2, ali je dobila posljednje četiri utakmice u niz u kojima treba izdvojiti pobjede protiv Buffala i Kansas Cityja.

Henry je, inače, posljednje dvije sezone probijao za najveći broj „touchdowna“ u ligi, kao i najveći broj osvojenih jarda, a i trenutačno je uvjerljivo vodeći u svim statističkim domenama među „running back“ igračima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider