Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
domaćin je spreman

Francuska dva puta u tri dana pobijedila Vujovićeve Slovence

Domaćin Svjetskog rukometnog prvenstva Francuska slavila je protiv Slovenije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tri dana uoči početka Svjetskog rukometnog prvenstva Francuska je još jednom pobijedila svog sparing partnera Sloveniju. Domaćin svjetske smotre najboljih rukometaša u petak je u Toulouseu svladao Slovence 29:27, a tri dana kasnije u Montpellieru s čak sedam razlike 33:26.

Unatoč skoro 30 pogodaka u prvoj utakmici suizbornik Guillaume Gille nije bio zadovoljan napadačkim akcijama branitelja svjetske titule. Njegov kolega na klupi Didier Dinart je bio nešto zadovoljniji, a nakon druge utakmice s preko 30 pogodaka u mreži momčadi Veselina Vujovića vjerojatno će obojica mirnije spavati uoči otvaranja Svjetskog prvenstva.

Što može Hrvatska na rukometnom SP-u u Francuskoj?

Ukupno glasova:

U srijedu počinje prvenstvo jedinom utakmicom prvog dana programa. Domaćin Francuska dočekuje Brazil, a dan kasnije u skupini A igraju Poljska i Norveška te Rusija i Japan.

Slovenija igra u skupini B sa Španjolskom koja je u pripremnim utakmicama izgledala odlično, a u četvrtak SP otvaraju protiv Angole. Makedonija – Tunis i Španjolska – Island druga su dva para prvog kola te skupine. U nokaut fazi ove dvije skupine će se križati u osmini finala.
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider