Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
''Tko želi, razumjet će''

Hrvat i autor najljepšeg gola Lige prvaka 2015. objasnio zašto će igrati za Srbiju

Bivši igrač PPD Zagreba i hrvatske reprezentacije Stefan Vujić objasnio je zašto na Euro dolazi u dresu Srbije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srpski izbornik Jovica Cvetković objavio je kako će bivši igrač PPD Zagreba Stefan Vujić na Euru zaigrati za srpsku reprezentaciju. Na sve to oglasio se i Vujić, trenutni igrač Steaue, koji je za Balkan Handball objasnio svoju odluku.

''Ne želim veliku prašinu. Već sam neko vrijeme u kontaktu s izbornikom Cvetkovićem i direktorom reprezentacije Isakovićem. Ideja se rodila u razgovoru s klupskim suigračima Ivanom Dimitrijevićem i Milošem Kostadinovićem. Došli na temu mojih korijena. Oni su mi rekli da imam pravo igrati za Srbiju, na što sam ja rekao - pa zašto ne? Nakon toga sam kontaktirao trenera Isakovića i krenuli smo u realizaciju'', rekao je Vujić te nadodao:

''Odluku sam donio bez razmišljanja o reakcijama. Tamo gdje sam tražio podršku i razumijevanje, tamo sam je i dobio i to je najvažnije. Običan sam sportaš koji prati svoje snove i želi napredovati. Svi koji me poznaju znaju koliko sam truda, znoja i na kraju zdravlja dao ovom sportu. Stoga smatram da zaslužujem sebi dati šansu. Tko želi, razumjet će. A tko neće - ne mora.''

Vujić je skrenuo pažnju na sebe kada je u dresu PPD Zagreba zabio najljepši gol Lige prvaka 2015. godine. Zanimljivo je da će na Euru u Hrvatskoj Vujić debitirati za Srbiju baš protiv Hrvatske.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider