Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Na korak od elite

Dogodine nas čeka veliki navijački derbi, Torcida se vraća u prvu ligu?

Torcida, Gorica, Osijek i Šibenik 1983 bore se za ulazak u Prvu HMNL.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrači splitske Torcide došli su nadomak ulaska u Prvu HMNL, što bi za ovaj futsalski klub to predstavljalo povratak u elitu nakon jedanaest godina.

Nakon odigranog trećeg kola Lige za popunu Prve HMNL Torcida ima maksimalnih devet bodova. Treću pobjedu ostvarila je u gostima kod Gorice koju je svladala s uvjerljivih 6:1. U tom susretu dva pogotka za Splićane je postigao Družijanić, dok su po jedan dodali Trivković, Mišerda, Kuzmanić i Palada.

Najbolje dvije momčadi Lige za popunu igrat će iduće sezone u elitnom društvu, a već nakon trećeg kola Torcida je napravila veliku razliku pred pratnjom.

Drugi Osijek ima četiri boda, treći Šibenik 1983, koji je inače ove sezone igrao u Prvoj HMNL, ima dva boda, dok je posljednja Gorica s jednim bodom.

U drugom susretu 3. kola Osijek i Šibenik 1983 su odigrali 6:6. U tom su susretu Šibenčani vodili 3:1 i 4:2, ali su se na kraju spasili poraza golom Kosora u zadnjoj minuti susreta.

Osigura li Torcida povratak u elitno društvo, nagodine će zaigrati u velikom navijačkom derbiju protiv Futsal Dinama u čiji su rad uključeni Bad Blue Boysi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider