FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pobijedio Miočića

Spektakl na GOL.hr-u i Novoj TV: Divovski Nizozemac protiv snažnog Rusa

Održano je službeno vaganje uoči UFC-ove priredbe u Rotterdamu, a prijenos ćete moći gledati ove subote na Novoj TV.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glavna borba UFC-ove priredbe u Rotterdamu bit će održana u teškoj kategoriji, a u njoj će nastupiti divovski Nizozemac koji je pobijedio Stipu Miočića!

Nizozemac Stefan Struve, visok čak 2 dva metra i 13 centimetara, ostvario je maksimalno dopuštenih 120 kilograma na službenom vaganju. A njegov protivnik, Rus Aleksandar Volkov, danas je imao 114.

Obojica su među top deset UFC-ovih teškaša, i obojica žele pojas prvaka.

Struve je još prije pet godina na najbolji način pokazao utemeljenost svojih šampionskih ambicija. Nokautirao je Stipu Miočića, današnjeg kralja teške kategorije!

"Čuo sam da su se neki žalili na slabu snagu mojih udaraca. Ali mislim da su mnogi promijenili svoje mišljenje. Priznajem da još moram raditi na korištenju raspona svojih ruku. Dokazao sam da imam čvrstu bradu. I da se mogu boriti s najboljima", poručio je u najavi borbe Struve.

U pet godina od tada, Struve je imao još nekoliko velikih pobjeda, ali i tri poraza, pa nikad nije stigao do borbe za titulu!

A njegov protivnik, Aleksandar Volkov, u UFC je stigao nedavno, nakon karijere u Bellatoru i ruskom M-1. Ostvario je dvije pobjede, i ušao u TOP 10.

Na kladionicama, Struve i Volkov vrlo su izjednačeni. Nešto malo bolje kotira - Volkov.

Izravan prijenos gledajte ove subote u 21:00 na portalu GOL.hr, a u 23:00 na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider