Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Reakcije nakon pobjede

Španjolski mediji: "Briljantna pobjeda. Hrvati su ostali bez pulsa, slomljeno im je srce"

Španjolska je pobijedila Hrvatsku 10:5 za finale Svjetskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska vaterpolska reprezentacija uvjerljivo je poražena od Španjolske 10:5 u polufinalnom ogledu Svjetskog prvenstva u Mađarskoj.

Barakude će tako tražiti medalju u utakmici za treće mjesto protiv Grčke koja se igra u nedjelju, 3. srpnja od 14:30 sati, dok će Španjolci igrati protiv Grčke za zlatnu medalju na svjetskoj smotri.

Španjolski mediji kratko su ispratili uvjerljivu pobjedu španjolske izabrane vrste nad Barakudama. Tako je Mundo Deportivo kratko napisao da su njihovi vaterpolisti upisali briljantnu pobjedu:

gol expired Hrvatska bez finala u Budimpešti: Barakude teško potopljene od Španjolske, preostaje borba za broncu divider

"Spektakularna igra u obrani španjolske vaterpolske reprezentacije. Izabranici Unai Aguirrea ponovno su nametnuli svoj ritam sjajnom predstavom", napisali su pa dodali da su Španjolci sjajnom obranom "utopili svaki napad Hrvatske" koja je na ovom Svjetskom prvenstvu imala jedan od najboljih napada.

AS piše da su njihovi vaterpolisti "pokorili svoje suparnike toliko brzinom da nisu mogli držati puls", dok za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju pišu da su "ostali slomljenog srca".

gol expired Izbornik Tucak: "Ništa nije gotovo! Idemo dati sve od sebe, idemo osvojiti medalju" divider

Marca piše kako su vaterpolisti osigurali finale Svjetskog prvenstva protiv Italije, i to sjajnom obranom protiv hrvatskih vaterpolista.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider