Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Čestitao Španjolcima

Izbornik Tucak: "Ništa nije gotovo! Idemo dati sve od sebe, idemo osvojiti medalju"

Hrvatska će igrati protiv Grčke u dvoboju za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Mađarskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska vaterpolska reprezentacija doživjela je težak poraz od Španjolske 10:5 u polufinalnom ogledu Svjetskog prvenstva u Mađarskoj.

Naši vaterpolisti tako će se boriti za medalju u utakmici za treće mjesto protiv Grčke, koja se igra u nedjelju, 3. srpnja od 14:30. Nakon dvoboja izbornik Ivica Tucak čestitao je Španjolcima na pobjedi.

"Pokazali su da su bolja ekipa od nas. Zaslužena pobjeda. Odlično smo otvorili, promašili dva, tri zicera kad se rezultat lomio. Oni su preiskusna ekipa koja je to kaznila. Nemam što zamjerili svojim dečkima, borili su se kao lavovi", kazao je Tucak za HRT pa dodao kako ništa nije gotovo:

gol expired Španjolski mediji: "Briljantna pobjeda. Hrvati su ostali bez pulsa, slomljeno im je srce" divider

"Što bi bilo gotovo? Zadnji korak nam je borba za medalju. Vremena nema, potrošeni smo, umorni, imali smo cijelo vrijeme igrača manje u rotaciji. Ostavilo je to traga na igračima. Treba se resetirati. Idemo dati sve od sebe, idemo osvojiti medalju".

 

Nažalost, Barakude većd deset godina ne znaju za pobjedu protiv Španjolaca:

"To je jedan stroj koji je već dugo zajedno. Oni su jedna od najboljih reprezentacija svijeta. Ako ne iskoristiš svoje šanse, oni te kazne. Izgubili smo, glavu gore, idemo dalje", zaključio je Tucak.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider