Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bravo!

Ivo Grbić stao na gol Atletica: Madriđani došli na dva boda od Reala

Atletico je ovom pobjedom došao do 63 boda i za drugoplasiranim Real Madridom zaostaje samo dva boda.

Ivo Grbić (Foto: Afp)

Madridski Atletico svladao je Mallorcu sa 3:1 pred svojim navijačima u dvoboju 31. kola španjolske LaLige, a svoj četvrti prvenstveni nastup u ovoj sezoni ubilježio je Ivo Grbić.

Hrvatski vratar je zamijenio ozlijeđenog Slovenca Jana Oblaka. Mallorca je povela u 20. minuti pogotkom Matije Nastasića nakon udarca iz kuta, pri čemu je Grbić bio nemoćan, jer je lopta prošla između trojice njegovih suigrača na prvoj vratnici, da bi je srpski reprezentativac dočekao usamljen na drugoj vratnici i poslao u mrežu iz neposredne blizine.

Preokret domaće momčadi pokrenuo je Rodrigo de Paul pogotkom u drugoj minuti sučevog dodatka na kraju prvog dijela. Alvaro Morata je u 47. minuti doveo Atletico u vodstvo, a konačnih 3:1 postavio je Yannick Carrasco u 77. minuti.

Ramon Mierez i Ivica Kulešević VIDEO Osijek reagirao na sporni kazneni udarac za Istru 1961, traže objašnjenje divider

Atletico je ovom pobjedom došao do 63 boda i za drugoplasiranim Real Madridom zaostaje samo dva boda. Vodeća Barcelona ima 76 bodova i utakmicu manje. Mallorca je sa 40 bodova na 11. poziciji.

Veliku gostujuću pobjedu u borbi za opstanak ostvarila je Almeria koja je na gostovanju u Madridu svladala Getafe sa 2:1. Dvostruki strijelac za goste bio je kolumbijski napadač Luis Suarez, a Borja Mayoral je u 71. minuti samo ublažio poraz Getafea. Domaći su drugo poluvrijeme odigrali s desetoricom igrača, jer je na kraju prvog poluvremena isključen branič Djene.

Almeria je s 33 boda skočila na 15. mjesto, a Getafe je s 31 bodom pao na 17. poziciju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider