Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
iskoristila drugu šansu

Hrvatskoj se smiješi nova medalja: Barbara Matić bori se za broncu!

Džudašica Barbara Matić nije se uspjela plasirati u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju u kategoriji do 70 kilograma, ali će se ipak boriti za broncu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Džudašica Barbara Matić borit će se za brončanu medalju u Tokiju! Naša je predstavnica u u kategoriji do 70 kilograma ipak kroz repesaž stigla do nove prilike za medalju.

Barbara je pobijedila Talijanku Alice Bellandi s 1:0, tj. zlatnim bodom, iako je imala veliku dominaciju tijekom cijele borbe.

U borbi za broncu protivnica će joj biti Ruskinja Madina Taimazova.

U četvrtfinalu je naša svjetska prvakinja doživjela neugodan poraz. Bolja od naše džudašice bila je Austrijanka Micheala Pollers s rezultatom 1:0.

Matić je u prvom meču dana svladala Portugalku Barbaru Timo iponom, no ipak je zaustavljena prije nego što se itko nadao unatoč strašnoj konkurenciji u njezinoj kategoriji.

Šteta što je ždrijeb spojio te dvije sjajne džudašice već u četvrtfinalu. Austrijanka je tako uzvratila Barbari za nedavni poraz u polufinalu svjetskog prvenstva.

gol expired Martin i Valent Sinković ispred Srba u polufinalu, sve je spremno za veliko finale: ''Rumunji glavni konkurenti'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider