Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Snježna Kraljica: Više od 500 akreditiranih novinara i fotografa

Ukupno 458 novinara i fotografa iz 16 zemalja akreditirano je za Vip Snow Queen Trophy 2011., koji se na Sljemenu održava 4. i 6. siječnja. Tome treba dodati i brojnu ekipu javne televizije, pa ukupni broj prelazi 500...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izravan prijenos utrke ženskog slaloma za Audi FIS Svjetski kup, prema dosadašnjim najavama, od javne televizije će preuzeti 17 televizijskih postaja iz 13 zemalja.

Muški slalom će, kako je najavljeno, uživo prenositi 20 TV-postaja iz 15 zemalja. Sažetke i vijesti sa Sljemena emitirat će još 20-ak televizija. Prošlogodišnje sljemenske utrke je, prema TV-analizama Međunarodne skijaške federacije (FIS), pratilo više od 300 milijuna gledatelja (uključujući prijenose uživo, snimke, vijesti i reportaže).

Više od 170 akreditiranih novinara ove godine dolazi iz inozemstva, točnije iz Austrije, Slovenije, Francuske, Italije, Japana, BiH, Švedske, Mađarske, Slovačke, Kanade, Velike Britanije, Njemačke, Finske, Švicarske i SAD-a.

Živi prijenos sljemenskih utrka ide u Austriju, BiH, Finsku, Njemačku, Italiju, Norvešku, Rusiju i Zajednicu neovisnih država, Sloveniju, Švedsku, Švicarsku i Kanadu, te putem Eurosporta u Aziju.

Ženski slalom za Vip Snow Queen Trophy vozi se u utorak 4. siječnja, dok je muški na rasporedu u četvrtak 6. siječnja. Na Sljemenu se na dvama natjecanjima očekuje oko 30.000 gledatelja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider