Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Za povijest: Hrvatska pobijedila Austriju i plasirala se na Final Four Lige nacija!
Ostali sportovi

Snježana Pejčić će se za London pripremati u MORH-u

Snježana Pejčić, osvajačica brončane medalje u streljaštvu na OI u Pekingu potpisala je dvojni ugovor s Ministarstvom obrane RH (MORH) o dragovoljnom služenju vojnog roka te o službi u OS RH u statusu djelatnog vojnika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Snježana Pejčić, koja je istodobno dala i svečanu prisegu, jedna je od potvrđenih olimpijskih kandidata za OI London 2012, a kojima su HOO i MORH posebnim sporazumom iz rujna 2010. osigurali dodatne uvjete, kako trenažne tako i materijalne, kako bi se olimpijski kandidati što potpunije posvetili pripremama za Igre 2012.

Glavni tajnik HOO-a Josip Čop ovom je prigodom izrazio svoje čvrstog uvjerenja da će ulazak u vojnu djelatnost i Snježani Pejčić donijeti sigurnost u provedbi plana priprema za London, a koji je zajednički cilj. Ministar obrane Davor Božinović izrazivši Snježani dobrodošlicu, potvrdio je da je od sada smatra ne samo vrhunskom sportašicom i olimpijkom već i, kako je izjavio, 'jednoj od nas'.

 

Svečanosti su još nazočili koordinator projekta HOO-MORH Neven Šavora, pomoćnica glavnog tajnika za pravne poslove Biserka Vrbek, ravnatelj Hrvatske olimpijske akademije Milan Kolman, načelnik GS OS RH general pukovnik Drago Lovrić, državni tajnik MORH-a Željko Goršić te predstavnici medija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider