Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Vodi Holdener

Dvije Hrvatice izborile drugu vožnju slaloma u Kranjskoj Gori, treću su dijelile stotinke

Činilo se da će sve tri hrvatske predstavnice biti u prilici za osvajanje bodova, ali je Francuskinja Kenza Lacheb sa startnim brojem 52 došla na 28. mjesto i tako izgurala Andreu Komšić iz TOP 30.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Leona Popović je osvojila 21. mjesto, Zrinka Ljutić je imala 30., a Andrea Komšić 31. rezultat prve vožnje slaloma za Svjetski kup u slovenskoj Kranjskoj Gori, gdje je najbrža bila Švicarka Wendy Holdener (51.49 sekundi).

Popović je za Švicarkom zaostala 2.37 sekundi, Ljutić je imala 2.93 sekundi zaostatka, a Komšić je bila još šest stotinki sporija od kolegice iz reprezentacije te ostala prva izvan kruga skijašica koje nisu izborile finalnu vožnju.

Činilo se da će sve tri hrvatske predstavnice biti u prilici za osvajanje bodova, ali je Francuskinja Kenza Lacheb sa startnim brojem 52 došla na 28. mjesto i tako izgurala Komšić iz TOP 30.

Holdener je uspjela u prvoj vožnji nadmašiti dvije najbolje slalomašice svijeta, Slovakinju Petru Vlhovu i Amerikanku Mikaelu Shiffrin. Vlhova je za Švicarskom zaostala na osam stotinki, a Shiffrin za 25 stotinki.

Unutar sekunde zaostatka su još Njemica Lena Duerr (+0.53), Austrijanka Katharina Liensberger (+0.85), Šveđanka Anna Swenn Larsson (+0.91) i Kanađanka Amelia Smart (+0.99) koja je imala startni broj 33.

Druga vožnja je na rasporedu od 12:30.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider