Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
VELIKI USPJEH

Sjajni odbojkaši: Hrvatska čeka protivnika u osmini finala Europskog prvenstva

Hrvatska odbojkaška reprezentacija sjajno gura na Europskom prvenstvu.

Hrvatska odbojkaška reprezentacija (Foto: hos-cvf)

U sportu kojeg su godinama uništavale afere i obračuni čelnih ljudi, hrvatska muška reprezentacija opet ostvaruje lijepe uspjehe. Hrvatski odbojkaši plasirali su se u osminu finala Europskog prvenstva gdje će uskoro saznati protivnika.

Hrvatska je otvorila i zatvorila nastupe u skupini uvjerljivim porazima od Finske i Slovenije. No ono što se dogodilo između toga navuklo je osmijeh na lice ljubitelje odbojke. Hrvati su nanizali Ukrajinu, Španjolsku te domaćina Bugarsku.

Ovim fenomenalnim pobjedama osigurali su osminu finala, a s koje će pozicije tamo ići saznat ćemo večeras. Hrvatska je zasad druga, ali nakon utakmica Slovenija - Bugarska i Španjolska – Ukrajina znat ćemo više.

Jedino što je sigurno da naši odbojkaši ne mogu biti prvi jer je jedinicu osigurala Slovenija s dosadašnje sve četiri pobjede.

Ova se skupina križa s grupom D gdje su vodeći Francuzi, ali i tamo će se konačni poredak znati večeras.

''Imamo sada jedan dan odmora više u odnosu na ostale momčadi i sigurno ćemo to iskoristiti na najbolji način da se odmorimo i pripremimo za slijedećeg protivnika iz izraelske skupine D. Pretpostavljam da će to biti ili Portugal ili Turska, momčadi s kojima definitivno možemo igrati kao što smo igrali i s Ukrajincima i Bugarima. Mislim da tko god dođe u osmini finala da se možemo nadati pobjedi, a poslije u četvrtfinalu opet idemo na neku ovako jaku reprezentaciju kao što su Slovenija ili Francuska'', rekao je kapetan reprezentacije Petar Đirlić.

Tablice omogućuje Sofascore

Tablice omogućuje Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider