Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Za Dnevnik Nove TV

VIDEO Sinkovići otkrili što se događalo u završnici utrke: "Mi uopće nismo vidjeli gdje su Englezi"

Braća Sinković osvojila su zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Braća Martin i Valent Sinković su gostovali u Dnevniku Nove TV nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu

Kako je izgledalo posljednjih 500 metara utrke, posebno je impresivna bila scena u kojoj su Sinkovići prestigli englesku posadu, i to pred ciljem:

"Kad smo ušli u zadnjih 500 metara, bili smo četvrti. Znali smo da Rumunji jako kreću, tako da bi pri kraju. Onda smo rekli idemo doći po medalju, prihvatili bi bilo koju. Ovo s Englezima se čak ni ne stiže", kazao je Valent Sinković pa nastavio:

"Super da smo imali Švicarce i Rumunje u stazama kraj nas, mi uopće nismo vidjeli gdje su Englezi, a kad je došlo zadnjih 300 metara, a onda sam ih krajičkom oka vidio. To je bio početak kraja. Pali maksimalno i ostalo je povijest. Vjerojatno sam nešto rekao, ali ne sjećam se".

Cijela priča s veslanjem je počela potpuno slučajno.

"Prije nego što smo počeli veslati, stariji brat Matija je vidio veslanje na televiziji i rekao mami da želi to isprobati. Mama je našla broj od veslačkog kluba u kojem smo cijelu karijeru."

Veliki uspjeh Sinkovića u Parizu pohvalio je i srpski tenisač Novak Đoković koji je njihovu predstavu nazvao "šetnjom kroz park":

"Nevjerojatno, njegova veličina kad ide tako nešto reći kao da smo mi iznad njega, ali on je najveći tenisač u povijesti. Nije šetnja parkom, vjerujte. Drago mi je da je uspio doći do zlata, znam da je sad u Hrvatskoj na odmoru i čestitam mu", kazao je Martin Sinković.

Na kraju smo vidjeli i simpatičnu scenu, pao je zajednički selfie braće Sinković i voditelja Dnevnika Nove TV!

Što su Sinkovići još rekli za Dnevnik Nove TV možete vidjeti u prilogu iznad teksta.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Što kažete na prvih 45 minuta? 

UŽIVO ----> https://bit.ly/4dRbq2d
Velika pogreška domaćeg stopera, gosti vode ----> https://bit.ly/4dRbq2d
Kako će završiti na Poljudu? 

Utakmicu pratite na ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Prognoza rezultata?