Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pala odluka

Final Four s dva hrvatska kluba igrat će se u Bjelorusiji

Vodstvo SEHA lige organizaciju završnog turnira povjerilo je Bjelorusima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osmo izdanje završnog turnira rukometne SEHA lige bit će održano od 2. do 4. travnja u bjeloruskom Brestu, objavilo je u ponedjeljak u službenom priopćenju vodstvo lige.

Kolo prije kraja poznati su svi sudionici Final Foura, a s obzirom na ishode utakmica posljednjeg kola bit će određen konačan redoslijed te time i polufinalni parovi završnog turnira kojemu će Brest po drugi put biti domaćin.

Uz domaći Meškov na turniru će sudjelovati PPD Zagreb, našički Nexe i skopski Vardar.

"Na naše veliko zadovoljstvo ponovno možemo organizirati Final Four u suradnji s Meškov Brestom i uvjereni smo da će Final Four opet biti nezaboravno iskustvo za klub, grad Brest, navijače i bjeloruski rukomet u cjelini", izjavio je u priopćenju izvršni direktor SEHA - Gazprom lige Siniša Ostoić.

"Prije dvije godine smo dokazali svoj veliki potencijal ugošćujući Final Four, što su prepoznali i vodeći ljudi SEHA lige te Europske rukometne federacije. Nadam se da ćemo na nadolazećem turniru razveseliti naše navijače i osvojiti prestižni trofej. Uvjereni smo da će to biti sjajan sportski događaj", rekao je sportski direktor Meškov Bresta Pavel Baškin.

Naslov osvojen prošle godine branit će skopski Vardar koji je u finalu nadigrao PPD Zagreb sa 26:24. Vardar je sa četiri naslov najupješniji klub SEHA lige. Dva naslova osvojio je mađarski Veszprem, a jednom je trijumfirao PPD Zagreb.

Vardar i PPD Zagreb su jedina dva kluba sa svih sedam nastupa na završnim turnirima. Meškov Brest je sudjelovao na posljednjih šest, a Nexe će po drugi put biti u borbi za trofej.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider