Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
''Falilo je nešto''

Sara Kolak razočarana rezultatom na Svjetskom prvenstvu u Dohi

Olimpijska pobjednica u bacanju koplja Sara Kolak izjavila je da nije zadovoljna sedmim mjestom na Svjetskom atletskom prvenstvu u Dohi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Nisam zadovoljna sedmim mjestom, ali mogu reći da sam dala sve od sebe. Danas jednostavno nije išlo, falilo je nešto na kraju. Što je to što je nedostajalo? Pa ako sada počnem pričati o tome nećemo biti gotovi do sutra. Moram razgovarati sa trenerom", izjavila je Kolak za HTV.

U finalu koplja održanom u utorak zlato je uzela Australka Kelsey Lee Barber i to hicem u zadnjoj seriji, kada je bacila 66.56 metara, dok su srebro i bronca pripale Kineskinjama, Shiying Liu (65.88) i Huihui Lyu (65.49).

Sara Kolak je najbolji hitac (62.28 metara) imala u petoj seriji. Da je bacila najbolji ovosezonski hitac od 66.42 metra, u Dohi bi bila srebrna. No, treba istaći da je cijelu prošlu sezonu propustila zbog ozljede, a sljedeće godine su OI u Tokiju, a u Japan će doći kao braniteljica naslova.

"Sezona je gotova, bitno je da nisam ozlijeđena i da sam završila sezonu u jednom komadu. Meni je već glava na nekom drugom mjestu, u planovima za sljedeću sezonu. Sada slijedi odmor, a onda idemo raditi i tome se jako veselim", dodala je Kolak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider