Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
71 centimetar do bronce

Sandra Perković se rasplakala pred kamerama: "Pružila mi se medalja na dlanu, ali otkako sam došla u Tokio..."

Olimpijska pobjednica iz Londona 2012. i Rio de Janeira 2016. nije uspjela kompletirati čudesni hat-trick.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sandra Perković završila je na četvrtoj mjestu u finalu bacanja diska na Olimpijskim igrama u Tokiju. Nedostajao joj je 71 centimetar do osvajanja bronce što je rasplet koji je dvostruku olimpijsku pobjednicu dosta rastužio.

U izjavi za HRT dosta realno je prokomentirala svoj nastup, da bi ju u jednom trenutku svladale emocije.

"Ne mogu reći da sam ponosna, nisam bila na razini. Izuzetno teško natjecanje od samog početka, ali ne treba tražiti opravdanje u tome. Vratila sam se poslije kiše na najbolji mogući način, iako mi krug iz kojeg smo bacali nije odgovarao. Možda nekima jest, ali meni nije. Od početka otkako smo došli tu u Tokio nešto mi nedostaje, nešto nije u redu, nešto nije kako treba. Jednostavno mi nije dalo da se dogodi", istaknula je Sandra.

"Vlaga je bila velika, ali to nije bio razlog… Ova sezona je bila puna nekih kušnji, prešla sam ih. Nešto me zove da za Pariz 2024. drukčije krenem. Ovako se ne završava niti jedan ciklus pa neće niti ovaj moj", odlučno je najavila svoj nastup u Parizu za tri godine.

"Pružala mi se medalja na dlanu, a ja jednostavno nisam ulovila svoj ritam", procijedila je Sandra prije nego li se rasplakala pred kamerama...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider