Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kritični nakon poraza

Rukometni mediji: "Hrvati nisu prevladali staru boljku, to ih je odvelo u novi poraz"

Hrvatska je uspisala poraz od Mađarske, ali još ima teoretsku šansu za polufinale Eura 2024.

Hrvatska - Mađarska (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Hrvatska još samo šanse za plasman u polufinale Europskog rukometnog prvenstva, no puno se toga mora poklopiti. Presudio je poraz od Mađarske (29:26) koja je protiv naših rukometaša upisala pobjedu za povijest.

Mediji specijalizirani za rukomet tvrde da je poraz naših rukometaša posljedica grešaka koje su radili i na utakmicama protiv Austrije i Francuske.

Vedran Zrnić, komentar s desnog krila Nećemo u polufinale, ali nitko ne treba biti razočaran - to je hrvatska rukometna realnost divider

"Mađarska srušila hrvatske snove, stara boljka nije prevladana", piše Balkan Handball koji u tekstu dodaje da su naše rukometaše skupo koštale brojne izgubljene lopte.

"Bilo ih je previše, toliko da ih nije mogla nadoknaditi ni sjajna partija mladog golmanskog tandema Mandić-Kuzmanović. Još jednom su tehničke greške, odnosno izgubljene lopte, odvele Hrvatsku u novi poraz".

Hrvatska - Mađarska HRS prekinuo priče o kalkulacijama za polufinale: ''Hrvatska izgubila sve šanse'' divider

"Mađarska priredila iznenađenje", piše njemački Sport1 koji se u tekstu osvrće da se naši susjedi pobjedom protiv Hrvatske mogu nadati povijesnom plasmanu među četiri najbolja na Europskom prvenstvu.

"Nakon pobjede nad Hrvatskom, Mađarska ostaje u utrci za polufinale Eura", stoji u naslovu Handball Worlda.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider